Precíziós hűtés minden igényhez

Precíziós hűtés minden igényhez Budapest

Folyadékhűtés szerelés - javítás Budapest

Precíziós hűtés minden igényhez Budapest IX. kerület Ferencváros

Folyadékhűtés szerelés - javítás Budapest IX. kerület Ferencváros

Folyadékhűtési megoldásainkat minden ügyfél egyedi igényeihez igazítjuk, a tervezéstől a gyártásig és szerelésig. Modern eszközeink és széles beszállítói körünk biztosítja, hogy a legjobb hatékonyságú és megbízható hűtőegységeket szolgáltassuk.

Precízen kidolgozott gyártási folyamataink és szigorú minőségellenőrzési rendszerünk világszínvonalú hűtők készítését teszi lehetővé számtalan iparágban. Kompakt folyadékhűtőinket magas hőterhelésnek és hosszú használatnak terveztük.

Beszerelési szolgáltatásaink közé tartozik a komplett égésterű hűtők, hőcserélők és tárolótartályok megfelelő helyszíni felszerelése, valamint az ellenőrzése és beüzemelése után átadásra kerülő rendszerek tökéletes működésének garantálása.

Biztosítjuk Önöknek, hogy profi hűtőmegoldásaink hosszú évekig maximális megelégedést nyújtanak. Keressen bennünket, ha igénybe szeretné venni minőségi szolgáltatásainkat!

A kompakt folyadékhűtők szolgáltatásunk a következő településeken érhető el:
Fót, Budajenő, Budakalász, Budakeszi , Csillebérc , Csomád, Dunabogdány, Nagykovácsi, Pilisborosjenő, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszántó, Solymár, Telki, Üröm.

Kompakt folyadékhűtőink GYIK:

Mi a kompakt folyadékhűtő és mire jó? Egyszerű, kompakt kialakítású eszközök, amelyek az egész épületet, vagy egy adott területet hűteni tudnak. Kis helyen sok hűtést, nagy hatékonysággal biztosítanak.

Milyen előnyei vannak? Kompaktság, egyszerű telepítés és kezelés, gazdaságos működés, pontos hőmérséklet-szabályozás, alacsony zajszint.

Milyen alkalmazási területekre javasolható? Irodák, üzletek, vendéglátóhelyek, raktárak hűtésére.

Szekrényklímáink GYIK:

Mi az a szekrényklíma? Olyan egység, mely egy adott szekrénybe, szobába, helyiségbe telepítve képes lehűteni a levegőt.

Mire jók? A hőterhelt elektronikai-, informatikai berendezések hűtésére nagyon alkalmasak.

Inverteres hűtéses rendszereink GYIK:

Mi az az inverteres hűtés? A hagyományos rendszerekkel ellentétben az inverter esetén a kompresszor fordulatszáma folyamatosan változtatható, így pontosan illeszkedve az igényekhez.

Milyen előnyei vannak? Kisebb energiafogyasztás, pontosabb hőmérsékletszabályozás, kopásmentes és csendes működés.

Remélem ezek a GYIK pontok megfelelőek információkkal!
Cégünk egy kis családi vállalkozás, amely minőséget és precíz munkát részesíti előnyben. Elsősorban Split klímák (mono és multi egyaránt) értékesítésével és beüzemelésével foglalkozunk, azonban 20 éves tapasztalatunk van légtechnika, hővisszanyerők, VRF/VRV rendszerek, kazettás beltérivel rendelkező egységek beszerelésében és beüzemelésében. Továbbá rooftop és egyéb nagygépes rendszerek karbantartásában. Ezeken felül szinte minden hűtéstechnikával kapcsolatos feladatot meg tudunk oldani, nem ismerünk lehetetlent.
Hívjon minket napi árainkért!

+36205687700
Folyadékhűtés szerelés - javítás