Megbízható hűtéstechnikai megoldások közel 20 éve

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik kompakt folyadékhűtők telepítésével, szervizével és karbantartásával. Ügyfeleink közé tartoznak gyártóvállalatok, kutatóintézetek, laboratóriumok és egyéb ipari létesítmények.

Folyadékhűtőink telepítésével és karbantartásával garantáljuk, hogy mérési eszközeik, laboratóriumi berendezéseik és technológiai folyamataik magas hőmérsékletű közegeinek hőmérséklete pontosan szabályozva maradjon. Ezen eszközök többsége nagyfokú érzékenységet igényel, ezért a hőmérséklet-stabilitás rendkívüli fontossággal bír működésükhöz.

Munkánk során felhasználunk minden elérhető technológiát, hogy az Ön berendezéseit túlszabályozás, hőveszteség és túlmelegedés nélkül működtesse. Kompakt hűtőnket egyedi igényei szerint alakítjuk ki és optimalizáljuk folyamataihoz.

Karbantartó szakembereink rendelkeznek minden szükséges minősítéssel és szakértelemmel a legösszetettebb feladatok elvégzéséhez. Célunk, hogy munkánk magas minősége és gyorsasága megóvja berendezéseinek értékét és stabil működését.

Kérem, keresse fel üzletünket, ha szüksége van pontos folyadékhűtésre kutatása vagy gyártása során! Kapcsolatfelvételi lehetőségeinket megtalálja weboldalunkon.

Szolgáltatásaink a következő településeken érhetők el: Maglód, Törökbálint, Budajenő, Pécel, Üllő, Budaörs, Vecsés, Albertirsa, Gyömrő, Visonta, Ecser, Göd, Százhalombatta.

Kompakt folyadékhűtőink használatának leggyakoribb kérdéseire és válaszainkra összegyűjtöttük legfontosabb tudnivalóinkat:

• Milyen területeken alkalmazzátok kompakt hűtőiteket?
Először is laboratóriumi berendezések, elektronika hűtése, gyártósorok és gépek hűtése a fő területeink.

• Mekkora hőleadású kompakt hűtőt érdemes vásárolni?
Ezt elsősorban a hűteni kívánt berendezés teljesítményétől és a szükséges hőmérséklettől kell meghatározni.

• Milyen hűtőközegeket lehet használni?
Leginkább víz- glycol elegy vagy speciális ipari hűtőközegek jönnek szóba.

• Milyen gyakran kell karbantartani a berendezést?
Évente egyszer ajánlott karbantartani, a hűtőközeg cseréjét 2-4 évente javasoljuk.

• Mire figyeljünk a telepítésnél és üzemeltetésnél?
Figyeljünk a megfelelő levegőáramlásra, a csövek szigetelésére és a reteszelés jó állapotára.

Reméljük, válaszaink hasznosak voltak! Keressen bennünket további kérdéseivel!
Cégünk egy kis családi vállalkozás, amely minőséget és precíz munkát részesíti előnyben. Elsősorban Split klímák (mono és multi egyaránt) értékesítésével és beüzemelésével foglalkozunk, azonban 20 éves tapasztalatunk van légtechnika, hővisszanyerők, VRF/VRV rendszerek, kazettás beltérivel rendelkező egységek beszerelésében és beüzemelésében. Továbbá rooftop és egyéb nagygépes rendszerek karbantartásában. Ezeken felül szinte minden hűtéstechnikával kapcsolatos feladatot meg tudunk oldani, nem ismerünk lehetetlent.
Hívjon minket napi árainkért!

+36205687700
Megbízható hűtéstechnikai megoldások