Kellemes melegség a hidegben - profi klímaszerelés Gyálon és környékén

A tél közeledtével sokan idegeskednek, hogy klímájuk megállja-e a hideget. Pedig nem kell így lennie! Aki képzett klímaszerelőkre bízza berendezését, nyugodtan várhatja a hidegebb időszakot.

Korszerű tudás és alapos praxis segíti a szakembereket abban, hogy precízen diagnosztizálják és hatékonyan javítsák az összes fajta klíma hibáit. Legyen szó inverteres vagy hagyományos klímáról, hidegen vagy melegben működő berendezésről.

A szakértő kezek munkája garantálja, hogy a klíma zökkenőmentesen működik majd tél idején is, gondoskodva a megfelelő hőfokról és páratartalomról az otthonban. A pontokba szedett igények alapján, a kívánt megoldást nyújtva.

Ha a hidegben is kellemes melegségre vágyik, bízza klímáját olyan szakemberekre, akik helyszíni szemle és precíz munka után egy felújított, új erőre kapott berendezést adnak a kezébe.
Cégünk egy kis családi vállalkozás, amely minőséget és precíz munkát részesíti előnyben. Elsősorban Split klímák (mono és multi egyaránt) értékesítésével és beüzemelésével foglalkozunk, azonban 20 éves tapasztalatunk van légtechnika, hővisszanyerők, VRF/VRV rendszerek, kazettás beltérivel rendelkező egységek beszerelésében és beüzemelésében. Továbbá rooftop és egyéb nagygépes rendszerek karbantartásában. Ezeken felül szinte minden hűtéstechnikával kapcsolatos feladatot meg tudunk oldani, nem ismerünk lehetetlent.
Hívjon minket napi árainkért!

+36205687700
Klímaszerelés